Historie Autobedrijf Wieringa Den Haag

  • Nostalgie

In 1959 is Autobedrijf Wieringa door de heer J. Wieringa opgericht. Vanaf het eerste begin gespecialiseerd in jonge gebruikte auto's. In 1970 werd Autobedrijf Wieringa in Den Haag als een van de eersten tot Mazda dealer benoemd.

In 1982 heeft Jan van den Berge de bedrijfsvoering overgenomen. Vanaf 1992 wordt hij hierin bijgestaan door zijn zoon Maurice. Inmiddels wordt het bedrijf voortgezet door Maurice en zijn vrouw Ien. Op een persoonlijke wijze, en met een eerlijk en duidelijk advies helpen zij u graag bij de aankoop van uw nieuwe gebruikte auto. Dus al meer dan 60 jaar uw specialist in de zo goed als nieuwe auto en ruim 50 jaar ervaring met Mazda.

Aan de overkant verzorgen de broers Frits en Hans van Proosdij en zoon Franklin het onderhoud en eventuele reparatie van uw auto. Zij zijn inmiddels de 3e en 4e generatie in de "Waalsdorp garage". Ook zij zijn gespecialiseerd en opgeleid in het merk Mazda. De buurt garage voor goed onderhoud en advies voor een reële prijs. www.wieringa-werkplaats.nl